Full extralı ve çok temiz acil

33800
Gösterim: 8405
Teknik Bilgilerİletişim
KategoriMoped
ModelLifan 100-A
MarkaLifan
Yıl2012
KM9.000
SatıcıBurak Kösece
ŞehirEskisehir
E-Posta Gonder

Fiyat

1,500 TL
Motor Lifan Lifan 100-A Motor Lifan Lifan 100-A Motor Motor
Motor Lifan Lifan 100-A

Açıklama

Motorum 2012 model olup 10-01-2013 trafiğe çıkış tarihlidir. Muayenesi 07-05-2015'e kadar vardır. Kazası belası yoktur.
Sigortasını bitirip yeni sahibine tekrar 100tl sigorta masrafı çıkartmıcam. Motoru satarken sigortanın fesini yapmıycam yani 100tl ordan karınız olucak fiyatta o sigortanında parası vardır.
Herşeyi açık açık anlatıyorum sonra telefonda şurası nasıl burası nasıl diye sormayın.
Motorumun hiç bir sorunu yoktur. Yürüyen kısmı sorunsuzdur. Tek marşta çalışıyor (Ayak marşı sorunsuz) Elektronik aksamında hiçbir sorun yoktur. Motorun orjinalinden ayrıca oynanmış tek kısmı ışıklarıdır. Parklarla sinyaller beraber yanıyor sürekli açık kalıyor normal farı yakınca sinyaller eski haline dönüyor. Tamamen ustaca sorunsuz yapılmıştır bu işlem. Amerikan park dediğimiz bu olayda parklarla sinyaller herzaman açık kalıyor deyince kafanız karışmasın sinyal verirken öteki sinyallere nazaran daha çok yanıp sönüyor ama tamamen ötekilerde sönmüyor sinyali sorunsuz verebilirsiniz dönerken amerikan parkın sinyal yanmasına engel olma gibi bir durumu yok. Bunun dışında bikaç oynadığım yeri daha vardı ama satışa çıkardığım için herşeyin orjinalini geri taktım. Bunlar abart egzoz (shark marka performance egzozun içini boşalttım 1km öteden normal giderken sesini duyabilirsiniz (: ) Performance hava filtresi takılıydı kalkışlarda çok etkiliyor rahatlatıyor motoru onunda orjinalini taktım. Xzenon 1.ci kalite motoru tesisatı sıfır 2 hafta kullanılmış uzunlu kısalı xzenon takılıydı orjinale çevirdim.

Tüm bunları orjinale çevirdim ancak hepsini yanında vericem.
Extralar :
-2 hafta kullanılmış 1.ci kalite motosiklet xzenon far tesisatı ampul ve motoru sorunsuz 2 hafta kullanıldı.
-Abart egzoz shark marka performance egzoz almıştım bi süre sonra içini tamamen boşalttım egzozun çok fazla ses çıkartıyor hoşuna gidenler olabilir yanında vericem zaten. Direk boğazdan itibaren olduğu için sadece manifolt vidalarını sökerek egzozları değiştirebilirsiniz kaynakmış ıvır zıvır lazım değil. Orjinal egzozunu 1 hafta kullanmıştım sadece yanığı dahi yok daha şu an üstünde orjinal egzoz takılı.
-Xzenon far takılıydı onuda satışa çıkardığım için söktüm dilerseniz takarsınız dilerseniz satarsınız motosiklete dair hiçbişey bırakmıyorum herşeyi yanında veriyorum.
- Artı olarak arka bagaj vericem uzun yola gideceğim zaman takıyorum bazen satışa verirken yanında vericem takıp takmamak size kalmış bişey.
- Ha bide arka tekeri duro marka orta kalitede çok dişli dış lastikle değiştirdim kolay kolay patlamaz orjinali 3 kere patladı yolda bıraktı beni bu lastiği alalı 5 ay oluyor daha bikere bile patlamadı.
-Birde hava filtresi var performans.
-Resimlerdeki 2tane sıfır 1 haftalık kasklar. 2side aynı model aynı renktir. !
Extraların fiyatları:
-Xzenon far 100tl
-Abart egzoz düz bir abart egzoz borudan sanayide bile yaptırsanız 50tl. !
-Bagaj 50tl
-Kaliteli arka lastik 70tl
-Performans hava filtresi 15tl
-Kasklar 1tanesi 40tl 2si beraber 80tl !

Ha bide sigortada bi extra 100tl sigortaya vermicek yeni sahibi sigortası daha bu yılın sonuna kadar sürüyor sigortayı bitirip 100tl sigorta masrafı çıkartmıcam sigortası durucak satışı verirken.
Değişenleri:
-Arka fren balatası kaliteli balata ile daha 1 ay önce değişti.
-Koltuk değişti tamamen kilidi bozulmuştu zor kapanıyordu koltuk kilit kısmı tüm koltuğu değiştirdim kilidiyle beraber daha sıfır sayılır.
Motorun masrafları:
- Bu bölümü dikkatli okuyun sonra kalbimizi kırmayalım.

Motorun taş çatlasın 20 ila 30 tl arası masrafı vardır artık masraf yapmak istemiyorum o paraya benzin atıyorum. Masraflarına gelirsek arkada oturanın sağ ayağını koyduğu yer değişcek en fazla 5 tl sadece ayak koyulan yer değişiyor arkadakinde boydan boya demir değişmiyor çünkü.
2.cisi önde oturanın sol ayağını koyduğu yerin lastiği parçalandı o değişcek oda en fazla 10tldir. başkada bir masrafı yok ve motorum nerdeyse 10bin kmye geldi ve kendi kalitesinde kıyaslanırsa en düzgünü diyebiliriz resimler biraz kalitesiz ama yakından görüldüğünde anlaşılır. Motoruma masrafları geçtim çok emek harcadım bütün günümü onunla uğraştığımı bilirim. Emeğim çok herşeyini kendim yaparım hava filtresini değiştirirken yan granajları çıkarırken ufak tefek çatlak var bitane oda 4-5cm bi çatlak oda abartılı bişey değil yakından bakınca anlaşılıyor kırık dökük bi yanı yok yani heryeri sapasağlam. Bu fiyata bukadar temiz extralı bi motorda eminim yoktur millet kıçı kırık 2009 2008 modellere bin lira istiyor benim fiyatımda budur.
-Ha bide ayna kullanmıyorum ben 10tl çifti aynalar var isterseniz onuda alabilirsiniz. Bunu masraftan saymıyorum ve yanında ayna takta ver gibi birşey demeyin bana.
Evrakları tam eksiksiz satışa hazırdır. Bunlar dışında bir sorunuz varsa buradan yada telefondan ulaşabilirsiniz.

Pazarlıksız son fiyattır. Kimse şu fiyat olurmu diye aramasın. Benim fiyatım budur böyle bir motoru bulursanız bu şekilde onu alırsınız.

465 Tl'lik extralar vardır. (Sigorta parası dahil, sigortayı iptal eetmicem)
Plaka: 26 VY 586

Gündelik kullanıyorum km'de artış olabilir.

Ve yazdığım tüm şeylerin resimlerini koydum. Abart egzozlu halini xzenon takılı halini amerikan parkları resimleri var.

Koltuğunda sarı file olan resimler en son halidir orjinal egzoz falan. Öteki fotoğraflar amerikan parkını yanında vericeğim egzozunu ve xzenonun bağlı halini gösteren önceki halinin fotoğraflarıdır. Bagajın takılı olduğu fotoğraf malesef yok motor başında gösteririm bagajı yanında vericem zaten tüm bağlama ekipmanı tam bagajın hiç çatlağı kırığı yok kullanmadım açıkcası doğru düzgün

Gittiğim en uzun yol bugüne kadar 170km lik bir geziydi. Başka şehirlerden düşünenler olursa diye diyorum uzun yola gider yani :)