Memurdan tertemiz cbf150

31754
Gösterim: 6908
Teknik Bilgilerİletişim
KategoriEnduro-Motocross
ModelCBF 150
MarkaHonda
Yıl2011
KM35.000
Satıcıömer şen
ŞehirAnkara
E-Posta Gonder

Fiyat

3,600 TL

Açıklama

Aksesuarları;

- Xenon far

-Çakmaklık

- Motor koruma demiri

- Çift ayak

- Bağlama zincir kilidi (kalın)

- stickerlar söktüm yakışmıyordu, sadece honda yazısı var.

Daha fazla bişey eklemedim buraya ne yazsam boş yağını suyunu bakımını ben yaptım 500 km yaptım gerisini sana bıraktım.

Rodajı düzgün yapıldı orj 35bin oldu tık demedi. (almasanızda maşallah deyin :)

km si çok düye düşünebilirsiniz, az yaktı çok gezdim. diğerleri gibi km düşürtmedim. hileli arıyorsan başka sayfaya bakacaksın. evladiyelik arıyorsanda gelip göreceksin motoru.

Motor resimlerde göründüğü gibidir,

hiçbir arıza kaza vergi borcu ıvır zıvır yok. Genelde tur amaçlı kullandım daha bugün karabükten ankaraya geldim 1 hafta önce bakımını yaptırdım. yağın şeffaflığı azaldığında kmsine bakmaksızın değiştiririm yolda kalmaktan korkarım bu yüzden bakımda kullanılan herşeyin en pahalısından tercih ederim. şüphesi olan ustasıyla gelsin görsün. (sıkıntılı motorla yola çıkacak değilim sonuçta).Herşeyiyle motora kefilim yazdığımdan farklı bişey çıkarsa anında fiyattan düşerim bu kadar iddalıyım.

Alım satım bittikten sonra çevre illere yeni sahibi ile birlikte getirebiliriz (yolda doğabilecek bütün sıkıtılar bana aittir)

Fazla pazarlık payım yoktur parasını verenin torununa bırakabileceği bi motordur. ödemede bi kısmı k.kartı taksidi olabilir, düğün yapacam altın almam gerek o şekilde.


Acil olması sebebi ben hevesimi aldım artık daha büyük motorlara bakıyorum honda cbf 600, cbr 600F veya yamaha R1. bunların daha altı mesaj atmasın lütfen attan inip eşşeğe binmem.